.

.

E-mail Штангенциркуль, Mjerni Instrument Digitalni Linearno Mjerilo Horizontalni Posvećen Prijenosni od Nehrđajućeg Čelika s LCD zaslonom za glodalica za industriju kuće(0-300 mm)

E-mail Штангенциркуль, Mjerni Instrument Digitalni Linearno Mjerilo Horizontalni Posvećen Prijenosni od Nehrđajućeg Čelika

HRK 207.27

Količina robe
Dostupno na zahtjev

NEKOLIKO FUNKCIJA : S NULOM on može biti poništen u bilo kojem položaju unutar raspona mjerenja.Podržava pohranu podataka, dok je relativna mjerenja i transformacije između метрическими i engleskim jedinicama mjerenja.JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA : Standardne montažne rupice na poleđini je naširoko koristi u različitim industrijama, a koriste se u kombinaciji s različitim radnim izumi, testiranje aparata, alatnih strojeva i sl. MATERIJAL OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA : Koristi se visoko kvalitetni materijal od nehrđajućeg čelika, koji je trajan i izdržljiv, protiv korozije, otporan na hrđu, износостойким i može se koristiti za dugo vremena.ZASLON VISOKE RAZLUČIVOSTI : Digitalni штангенциркуль s LCD zaslonom, intuitivan prikaz rezultata mjerenja, još uvijek može točno pročitati podatke pri jakom svjetlu.JASAN PRIKAZ VAGE : Horizontalni штангенциркуль sa skalom, jasan i precizan, nije lako nestaje, prikladan za kućne i DIY mjerenja.Značajke : 1. ZASLON VISOKE RAZLUČIVOSTI : Digitalni штангенциркуль s LCD zaslonom, intuitivan prikaz rezultata mjerenja, još uvijek može točno pročitati podatke pri jakom svjetlu.2. JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA : Standardne montažu rupe na leđima, široko se koriste u različitim industrijama i koristi u kombinaciji sa različitim radnim izumi, testiranje aparata, alatnih strojeva i sl. 3.Jasan PRIKAZ VAGE : Horizontalni штангенциркуль sa skalom, jasan i precizan, nije lako nestaje, pogodna za kuće i Mjerenje u svojim rukama.4. MATERIJAL od NEHRĐAJUĆEG ČELIKA : visoko kvalitetni materijal od nehrđajućeg čelika koristiti, koji je jak i snažan anti корозия, dokaz hrđe, izdržljiva, i može se koristiti za dugo vremena.5. VIŠESTRUKE FUNKCIJE : S NULOM, možete ga resetirati u bilo kojem položaju unutar raspona mjerenja.Podržava pohranu podataka, dok je relativna mjerenja i transformacije između метрическими i engleskim jedinicama mjerenja.Kako koristiti : 1. Kada se na LCD zaslonu se prikazuje fine print "5" i "in", on se prikazuje u britanskim jedinicama mjerenja.2. UKLJUČENO/ISKLJUČENO : tipka za uključivanje/isključivanje napajanja.3. NULA : gumb resetiranja, koja se može vratiti u bilo koji položaj unutar raspona mjerenja.4. HOLD : funkcija zadržavanja podataka tijekom relevantnog mjerenja.5. ABS : pretvoriti između relativna mjerenja i apsolutna mjerenja.6. in/mm : transformacija metričkih i britanskih jedinica.7. Provjerite položaj "NULA" : lagano pritisnite na liniju f.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom