.

.

Conture senzor балобана (10-inčni božićno pakiranje) Ministar alat i ministar senzor veze балобана (5+10 CM, CRNI+NARANČA)

Conture senzor балобана (10-inčni božićno pakiranje) Ministar alat i ministar senzor veze балобана (5+10 CM, CRNI+NARANČA)

HRK 209.94

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【TOČNO UMNOŽAVANJE OBLIKA】 : Conture kalibar балобана dizajniran za namatanje cijevi, okruglih okvira, kanala i mnogih sadržaja, idealan je za postavljanje pločica, laminata, tepiha, provjeru veličine, lijevanje i tako dalje Koristan alat za operacije na кузовах automobila, stolarije radove i za sve vrste modeliranja. 【PODESIVA I POPRAVLJAJUĆI FUNKCIJA】 : Kontura балобана može prilagoditi zategnutost u skladu s vašim potrebama.Nakon korištenja oblikovana linija za neko vrijeme možete lako podesiti zategnutost;objekt će очерчен, svaki put popraviti zube oblikovana linija na licu mjesta da biste dobili savršene otiske stopala. 【POBOLJŠANA VERZIJA TOČNO UMNOŽAVANJE OBLIKA】 : Senzor profil veze балобана dizajniran za namatanje cijevi, okruglih okvira, kanala i mnogih sadržaja, idealan je za postavljanje pločica, laminata, tepiha, provjeru veličine, lijevanje i tako dalje Koristan alat za operacije na кузовах automobila, stolarije radove i za sve vrste modeliranja. 【FUNKCIJA za ZAKLJUČAVANJE】 : Senzor profil veze балобана može popraviti formu.Nakon što je objekt оконтурен, svaki put popraviti zube oslikavanje senzora na mjestu da biste dobili savršene otiske stopala. 【DOBAR MATERIJAL I prijenosni】 : Senzor profil veze балобана je izrađen od visoko-kvalitetne ABS plastike visoke čvrstoće, ne nagriza i trajan.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom