.

.

16 KOM. Set alata za popravku mobilnih telefona A7395 Višenamjenski Set odvijača za popravak ručnih alata Pogodan za popravke mobilnih telefona,tableta,satova, naočala.

16 KOM. Set alata za popravku mobilnih telefona A7395 Višenamjenski Set odvijača za popravak ručnih alata Pogodan za popravke

HRK 158.70

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Set alata za popravak je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, čvrsta i izdržljiva i višekratnu upotrebu skup alata za popravak.Jednostavnost korištenja i rada.Pogodan za iphone, i Pad, i Pod, tablete, prijenosna računala, Macbook i mnogo drugog.Potreban alat za popravak u kući.Set alata za popravak za svakog majstora i amaterski, s pomoću kojih možete lako popraviti svoju opremu, sami, bez pomoći drugih.Karakteristike : Komplet alata za popravak je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, čvrsta i izdržljiva i višekratnu upotrebu skup alata za popravak.Jednostavnost korištenja i rada.Pogodan za iphone, i Pad, i Pod, tablete, prijenosna računala, Macbook i mnogo drugog.Set alata za popravak za svakog majstora i amaterski, s pomoću kojih možete lako popraviti svoju opremu, sami, bez pomoći drugih.Tehničke karakteristike : Materijal : Čelik.Boja : Višebojno.Upućivanje uključuje : 16 kom. Komplet alata za popravak.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom