.

.

NXDRSM Pink Purple Mix Series Šminka Spangles 1Jar Glitter Nail Power Hexagon Mix Pahuljica For Face, Body Eye Nails Art (Boja : 108)

NXDRSM Pink Purple Mix Series Šminka Spangles 1Jar Glitter Nail Power Hexagon Mix Pahuljica For Face, Body Eye Nails Art

HRK 223.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

-Ultra debela sjajna tjestenine, koje su namijenjene za korištenje umjetnik na licu, kosi i tijelu-Sija jarko, kao dijamant. -Lako se nosi i brisati svjetlucave pigmente sjenilo. -Шелковистое osjećaj, lako prianja na kožu. -Idealan je za zabave, festivala – koristite ga za pjenušava očiju, na obrazima i izjave body art za bilo koju haljina s otvorenim leđima ili bez naramenica. -Ultra debela sjajna tjestenine, koje su namijenjene za korištenje umjetnik na licu, kosi i tijelu-Sjaj svijetle, kao dijamant-Lako se nosi i brisati svjetlucave pigmente sjenilo-Шелковистое osjećaj, lako наклеивается na kožu-Idealan je za zabave, festivala – koristite ga za pjenušava očiju, na obrazima i izjave body art za bilo koji naslona ili haljine bez naramenica.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom