.

.

Jednostavan tip Kanta za smeće Cilindričnih Kanta za smeće Spavaća soba Potrošačke jednobojnu Kanta za smeće-bez poklopca (23.5x31cm4)

Jednostavan tip Kanta za smeće Cilindričnih Kanta za smeće Spavaća soba Potrošačke jednobojnu Kanta za smeće-bez poklopca

HRK 229.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1. Snažan i izdržljiv, s jednostavnošću cilindričnih kanta za smeće, s otvorenim krovom, simulira izgled амбарного drveta-preduvjet za moderne domove. 2. Veličina : 23,5 х31 vidi 3. Lako ga možete staviti u uske rupe i prostora posebnih oblika; veličina odgovara za ormare, подкрылков, školjki i drugih uskih prostora; on je uredno postavljen blizu s wc-om, dok je osnovna umivaonik-toaletni stol za kupaonicu ili druge male prostore. 4. Ukrasite svoj ukras : Ovaj kanta za smeće pokazuje osobnost s elegantnim i jedinstvena dekoracija, dizajniran da pojača postojeći učinak ukras. 5. Praktičan, promenljive : veličina i stil koji se može nositi na više lokacija kuće; on je vrlo pogodan za bilo koju sobu, koja bi trebala biti uređena smećem, kao što su kućne urede, spavaće sobe, zanatskih sobe, nastavnih prostorija i tako dalje; Također je vrlo pogodna za sveučilišne domovi, stanovi, apartmani, suv i kampovi.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom