.

.

Baoblaze 1x Pet Snuffle Feed Mat for Dogs IQ Interactive Training Toy Washable Game Jastučići Indoor Outdoor Nose Work Štene Mačka Potiče Prirodne Sposobnosti Hranjenja

Baoblaze 1x Pet Snuffle Feed Mat for Dogs IQ Interactive Training Toy Washable Game Jastučići Indoor Outdoor Nose Work

HRK 78.90

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Igračke za obuku pasa : To je jedinstven tepih za obuku pasa, koji vam omogućuje da vaš pas pronaći zalogaje ili male igračke, skrivena u коврике.To pomaže da se vlak miris svojih pasa, troše energiju pse i izgubiti težinu.Držite svog psa zauzet i izbjegavajte toga, ona je propustila i ponašao деструктивно.Негабаритный prijenosni : na Dnu - to nije platnu, koji učinkovito drži mat i ne daje pas premjestiti mat, pogodan za putovanja.Šarene, višeslojni tepih za kućne ljubimce vrlo atraktivna za kućne ljubimce i inspirira ih biti više игривыми.Lako se čisti : Glavni tkanina aromatični jastučići od samta, ekološki čist i lako se čisti.Zatražio samo ručno pranje.Opis : Igračke za obuku pasa : To je jedinstven tepih za obuku pasa, koji vam omogućuje da vaš pas pronaći zalogaje ili male igračke, skrivena u коврике. - To pomaže da se vlak miris svoje pse, troše energiju pse i izgubiti težinu.Držite svog psa zauzet i izbjegavajte toga, ona je propustila i ponašao деструктивно. - Негабаритный prijenosni : Dno ne predstavlja platnu, koji učinkovito drži mat i ne daje pas premjestiti mat, pogodan za putovanja. - Šareni, višeslojni tepih za kućne ljubimce vrlo atraktivna za kućne ljubimce i inspirira ih biti više игривыми. - Lako se čisti : Glavni tkanina aromatični jastučići od samta, ekološki čist i lako se čisti.Zatražio samo ručno pranje.Specifikacija : - Materijal : platno - Veličina : 50x45cm/19.68x17.7inch Package uključuje : 1 komad pas burmut mat Napomena : Veličina za ručno mjerenje, može biti greška od 0 do 1 cm, odnosi se na normalan fenomen.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji proizvoda online, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluga klijentima.

Detaljne informacije

- Material:
Canvas
- Size:
50x45cm/19.68x17.7inch
Package Includes:
1 Piece Dog Snuffle Mat :
Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :
Oni također kupuju s ovim proizvodom