.

.

SXHYXC Izdvojeni Ručak-boks, 1200 ml Termos Ručak Kućište, Izolacijski Kontejner Za Vruće Hrane, od Nehrđajućeg Čelika, Skladištenje Ланча, Kontejner Trpezarija, S Dvostrukim Stijenkama, Prijenosni Prehrambena Zdjela (pink)

SXHYXC Izdvojeni Ručak-boks, 1200 ml Termos Ručak Kućište, Izolacijski Kontejner Za Vruće Hrane, od Nehrđajućeg Čelika,

HRK 164.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ručak-boks bento može pohraniti u roku od 1-2 sata na sobnoj temperaturi od 25°C. Tri sloja, možete koristiti neovisno jedna od druge, a jela i jasno podijeliti, kako bi se izbjeglo međusobnog utjecaja.Na gornjem poklopcu ima ručka za nošenje.Svaki sloj je zapečaćena sa silikonskim prstenom za juhu i kašica ne вылились, ako je vaš okvir наклонится.Ovaj prijenosni ručak boks je naširoko koristi za pohranu osobnih hrane, kao što su hamburgeri, pečena govedina, riba na žaru, rezanci, voćna salata i sl. To je više prikladan za škole, piknik, kampova i sl. Ovaj ručak-kućište je izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i prehrane polipropilenska plastike, otporan prema rđi, нетоксичен i izdržljiva.Specifikacija : Stanje : 100% brand new Name : Bento box Holding time : 1~3 hours Material : Stainless steel Color : pinkpattern : plain Shape : round1. Ovaj ručak-kućište je izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i prehrane polipropilenska plastike, otporan prema rđi, нетоксичен i izdržljiva.2. Svaki sloj je zapečaćena sa silikonskim prstenom za juhu i kašica ne вылились, ako je vaš okvir naginje.3. Tri sloja, možete koristiti bez obzira, a jela i jasno podijeliti, kako bi se izbjeglo međusobnog utjecaja.Na gornjem poklopcu ima ručka za nošenje.4. Ručak-boks bento može pohraniti u roku od 1-2 sata na sobnoj temperaturi od 25°C. 5. Ovaj prijenosni ručak boks je naširoko koristi za pohranu osobnih hrane, kao što su hamburgeri, pečena govedina, riba na žaru, rezanci, voćna salata i sl. To je više prikladan za škole, piknik, kampova i tako Dalje Vez Križem Paket Includingpacking popis : 1 * Bento box Thank vam za vašu podršku u naš dućan.Mi smo odlučni osigurati klijentima savršen shopping iskustvo.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo pošaljite nam e-mail na vrijeme, i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.

Detaljne informacije

Condition:
100% brand new
Name:
Bento box
Holding time:
1~3 hours
Material:
Stainless steel
Color:
pink
pattern:
plain
Shape:
round
1. This lunch box is made of high-quality stainless steel and food-grade PP plastic, rust-proof, non-toxic and durable. :
2. Each layer is sealed with a silicone ring to ensure that the soup and porridge will not spill out if your box is tilted. :
3. The three layers can be used independently, and the dishes and meals are clearly classified to avoid mutual influence. There is a handle on the top cover for easy carrying. :
4. The bento lunch box can be stored for 1-2 hours at room temperature 25°C. :
5. This portable lunch box is widely used to store personal food such as burgers, roast beef, grilled fish, noodles, fruit salad, etc. It is more suitable for schools, picnics, camping, etc. :
Oni također kupuju s ovim proizvodom