.

.

Success4Sport Prijenosni punjač AA Radi za GoPro Hero MAX 360 i oporavak ponovno punjača s led pozadinskim osvjetljenjem! (Potrebne 2 baterije tipa AA,USB-C) [Bijela]

Success4Sport Prijenosni punjač AA Radi za GoPro Hero MAX 360 i oporavak ponovno punjača s led pozadinskim osvjetljenjem!

HRK 35.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

⚡[SLIM & COMPACT] Idealan za putovanja i daljinu.Njegov ergonomski dizajn omogućava ugodno držanje u ruci.Puni tableti, telefoni, pametni sat, Bluetooth slušalice i još mnogo toga.Led pozadinsko osvjetljenje vam pruža ovaj dodatni nivo sigurnosti.!. ⚡[SIGURNO!] Solidan laptop i dostupan svugdje gdje postoji AA, daje vam energiju kada vam je to potrebno!Mogu se puniti većina pametnih telefona i tableta putem postojećeg kabela ili originalnog kabela, kao i certificirani za rad sa Go Pro HERO MAX 360. ⚡[INTELEKTUALNO] Inteligentna tehnologija punjenja : USB port dolazi s ugrađenim(5 V/3 A) dvosmjerno tehnologijom punjenja(5 V/3 A), podržava određene protokole punjenja.U USB port-A ugrađena inteligentna tehnologija identifikacije, kompatibilan s bilo kojim USB-kablom, koji može biti kod vas u suprotnom. ⚡[SLIM FIT] Slim fitting & Anti Slip : Ovi prijenosni hitne banke uklapaju u gotovo svugdje i da su najlakše na tržištu.Čvrsto kućište od ABS-plastike, osigurava da se naše baterije banka pažljivo upravlja i pojačava rad vašeg telefona. ⚡[CERTIFIKACIJA ZAJAMČENA] Garancija kvalitete i certificirani sef, kao i AA baterije koje se koriste pri tome, zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete.Dolazi sa ugrađenim NTC,koji pruža мультизащиту kako bi se osigurala potpuna sigurnost za vas i radi za svoje uređaje.(zaštita od strane prekomjerno, zaštita od strane prekomjerno, zaštita od kratkog spoja zaštita od pregrijavanja).

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom